• Twinkeltje.
• Twinkeltje. Foto: Aangeleverd

Alpha cursus van start in Twinkeltje in Papendrecht

Algemeen 1.334 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op maandag 17 april zal weer een Alpha cursus van start gaan in Twinkeltje aan de Korenbloemstraat 20 te Papendrecht.

Tijdens de Alpha cursus is het de bedoeling om de basis van het christelijk geloof op een laagdrempelige en gezellige manier te ontdekken. Samen met andere belangstellenden wordt nagedacht en gesproken over onderwerpen als ‘Wie is Jezus?’, ‘Bidden: waarom en hoe?’ en ‘De Bijbel lezen: waarom en hoe?’ De bijeenkomsten beginnen om 18:00 uur met een gezamenlijke maaltijd en zijn om ongeveer 21:15 uur afgelopen. De cursus is gratis. Uiteraard is het mogelijk om een keer te komen kijken. Aanmelden kan op zaterdag- of maandagmiddag in Twinkeltje of door een mailtje te sturen naar janandmarja@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Hugo Baas en Jolanda Verhaar voor de Kringloopwinkel.
Jubileum Kringloopwinkel in Nieuw-Lekkerland: tien jaar verkoop voor het goede doel (Roma in Roemenië) Nieuws 8 mei, 16:15
• Dennis van Aarssen met de twee orkestleden en tevens organisatoren.
Swingen en zingen in Papendrecht met Voice-winnaar Dennis van Aarssen en muziekvereniging Excelsior Nieuws 8 mei, 14:16
• • Jan van de Hoek (cliënt dagbehandeling), Netty de Graaf (verpleegkundig specialist Longpoli ASz), Jolanda van den Berg (Verpleegkundig consulent Longziekten), Suzan Boonstoppel (Coördinerend begeleider dagbesteding & reactivering), Marga van der Pijl (Teammanager Wijkverpleging), Voorgrond: Eveliene Annink (Bewegingsagoog) (v.l.n.r.).
Rivas en Albert Schweitzer ziekenhuis werken in Papendrecht samen voor COPD-patiënten Nieuws 8 mei, 13:48

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden