Trefwoord: gelderse boys

Onderlinge wedstrijd dressuur in Ammerzoden

AMMERZODEN • Zaterdag werd de eerste onderlinge wedstrijd georganiseerd in de manege van Ammerzoden.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Gelderse Boys grossiert in prijzen

AMMERZODEN • Leden van Gelderse Boys hebben van zich laten horen dit weekend.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Tiësto tweemaal Brabants kampioen

AMMERZODEN • Zowel Sarah als Jill Bogers zijn Brabants kampioen geworden met pony Tiësto, respectievelijk bij het springen cat. B klasse B en dressuur cat. B klasse L2. Beide leden van Gelderse Boys mogen door naar de NK op 29 augustus in Ermelo.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Tweede Bommelerwaardse Paardendag

AMMERZODEN • Op het terrein van Gelderse Boys in Ammerzoden wordt zaterdag 22 augustus de tweede editie van de Bommelerwaardse Paardendag gehouden.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Isa van Dalen drie keer eerste

REGIO • Afgelopen weekend waren er in Deil selectiewedstrijden. Isa van Dalen van paardensportvereniging De Bommelerwaard startte met haar pony Balthasar in de categorie L1/C pony’s. Zij werd drie keer eerste met 184, 187 en 188 punten.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Ruiters verzamelen weer veel punten

REGIO •  Op diverse wedstrijden hebben ruiters uit de regio met hun pony’s en paarden dit weekend letterlijk het beste beentje voorgezet.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Julian Soer twee keer eerste met Elegance

REGIO • Julian Soer van paardensportvereniging De Bommelerwaard in Gameren startte zondag met zijn paard Elegance in Hardinxveld-Giessendam. Hij behaalde hier twee keer een eerste plaats met 192 en 195 punten in de klasse L1.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Ruiters Gelderse Boys in actie

AMMERZODEN • Dressuurruiters van de Gelderse Boys uit Ammerzoden hebben dit weekend weer mooie resultaten neergezet op de diverse wedstrijden.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Sophie Wintjes reservekampioen NRPS

REGIO • Sophie Wintjes van paardensportvereniging Gelderse Boys is met Ultimate Hero reservekampioen NRPS geworden in Ermelo, cat. D klasse L1. Ze behaalde de tweede en de eerste prijs met 197 en 201 punten.

Henrie Verlouw met Vlinder werd vijfde en zesde. In Velddriel behaalde Michelle Verlouw met Richter’s Prince een tweede prijs met 187 punten.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Eerste prijzen voor Sabrina en Michelle Verlouw

AMMERZODEN • Sabrina en Michelle Verlouw van paardensport vereniging Gelderse Boys behaalden dit weekend een mooi resultaat bij een wedstrijd in Velddriel.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Gelderse Boys in actie

AMMERZODEN • Ruiters van de Gelderse Boys behaalden mooie resultaten op diverse wedstrijden. Hendrie Verlouw speelde een thuiswedstrijd en haalde twee keer een eerste prijs met Vlinder (cat. D kl. L1 206 en 200 punten). Ook Johanna Luyks haalde in Ammerzoden twee eerste prijzen, met Dione cat. D kl. B (204 en 206 punten).

Extra's
Bijwerken: 
Update
Regionale ruiters laten van zich horen

AMMERZODEN • Ruiters van paardenportvereniging Gelderse Boys hebben weer mooie resultaten neergezet. Ook Denise van Alphen van Paardensportvereniging Bommelerwaard maakte indruk.

Bij het springen in Helvoirt haalde Jill Bogers (Gelderse Boys) een tweede prijs met Tiësto (cat. B kl. L). Ook Sarah Bogers werd tweede met Tiësto (cat. B kl. B).

Extra's
Bijwerken: 
Update
Sanne Vos wint drie rubrieken

REGIO • Sanne Vos van Gelderse Boys won dit weekend drie rubrieken voor jonge paarden in Ammerzoden. Fantastic (5-jarig), Edison (6-jarig) en Don Juan (6-jarig) vielen in de prijzen. Edison werd dagkampioen.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Zonnige dressuur- en springwedstrijden

REGIO • Dit weekend kwamen weer diverse amazones en ruiters in actie. Vooral Gelderse Boys grossierde in prijzen.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Viertal Gelderse Boys naar Indoor Brabant

AMMERZODEN/GAMEREN • Het viertal dat voor Gelderse Boys uitkomt in de klasse M heeft een ‘superresultaat’ geboekt. Fiona, Bettina, Lizzy en Judith haalden onder leiding van Esther de vierde prijs met 67.16 procent tijdens de voorselectie voor Indoor Brabant.

Extra's
Bijwerken: 
Update