Trefwoord: gelderse boys

Gelderse Boys Michelle Kras eerste en tweede

AMMERZODEN • Michelle Kras van Gelderse Boys werd dit weekend in Kerkwijk met Miss Alinda eerste en tweede in de cat. C klasse B (195 en 181 punten).

Extra's
Bijwerken: 
Update
Jari v.d. Biggelaar springkampioen

AMMERZODEN • De springruiter van paardensportvereniging Gelderse Boys bij de paarden, Jari v.d. Biggelaar, is dit weekend kringkampioen geworden. In de klasse L had hij met Cassius Clay het beste resultaat. Hij heeft zich daarmee geplaatst voor de regiokampioenschappen Brabant. Met Cialotti werd hij reservekampioen in de klasse M.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Ruiters verzamelen prijzen en punten

REGIO • Jeroen van Eck startte zaterdag met zijn paard Amazing in Maren Kessel in de klasse Z1. Hij werd daar  één keer eerste met 208 punten en één keer tweede met 214 punten. Zo haalde de ruiter van paardensportvereniging Bommelerwaard in Gameren twee winstpunten binnen.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Goede resultaten springruiters Gelderse Boys

VELDDRIEL • Tijdens de springwedstrijd voor selectie in Velddriel is goed gereden door de ruiters van paardensportvereniging Gelderse Boys uit Ammerzoden.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Denise van Alphen scoort goed op Equisportcup

REGIO • Denise van Alphen startte zaterdag voor de eerste keer de paarden van hengstenhouderij Van Uytert in de equicup voor drie- en vierjarigen, en niet zonder succes. Leden van Gelderse Boys streden op diverse plaatsen voor prijzen.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Twee keer eerste prijs voor Jill Bogers

REGIO • Ruiters uit de regio hebben dit weekend weer diverse wedstrijden verreden. Jill Bogers van Gelderse Boys was twee keer succesvol.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Lisa Vaskovich Nederlands kampioen met Pablo

AMMERZODEN • Lisa Vaskovich, lid van Gelderse Boys, is zaterdag Nederlands kampioen geworden in de zwaarste klasse van het KNHS-kampioenschap Eventing voor ponyruiters.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Dressuurruiters in actie

REGIO • Amazones van Gelderse Boys en Paardensportvereniging Bommelerwaard waren dit weekend op diverse plaatsen succesvol.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Rachel van Esch blinkt uit bij Laarruiters

REGIO • Tijdens de dressuurwedstrijd voor paarden die De Laarruiters dit weekend organiseerden, presteerden de eigen leden goed. Ook andere clubs meldden successen.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Eerste prijzen voor Gelderse Boys uit Ammerzoden

AMMERZODEN • Een aantal leden van paardensportvereniging Gelderse Boys uit Ammerzoden heeft eerste prijzen behaald op diverse toernooien.

Tijdens een springwedstrijd in Maren-Kessel werd Jari van de Biggelaar eerste met Cassius Clay (kringkampioen) en vierde met Cialotti. Hij deed dit in de klasse L.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Prijzen voor Gelderse Boys in thuiswedstrijd

AMMERZODEN • Er waren voor paardensportvereniging Gelderse Boys uit Ammerzoden maar liefst zeven eerste plaatsen te vieren tijdens de dressuurwedstrijd in Ammerzoden.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Kringkampioen bij Gelderse Boys Ammerzoden

AMMERZODEN • Amazone Bregje Kohlen van paardensportvereniging Gelderse Boys uit Ammerzoden is kringkampioen geworden.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Winstpunt voor amazones van Gelderse Boys

AMMERZODEN • Twee dressuuramazones van paardensportvereniging Gelderse Boys reden zich afgelopen weekend in de winstpunten.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Gelderse Boys in de wijde omtrek in actie

AMMERZODEN • De ruiters van Gelderse Boys uit Ammerzoden haalden dit weekend mooie resultaten tijdens de diverse selectiewedstrijden.


Pony’s Rosmalen: 1e prijs Loes Verlouw met Merle cat. E klasse B 187 = 1wp
1e prijs Jill Bogers met prins Alex cat. AB kl. L2 193 = 1wp

Gelderse Boys springen in Vught

AMMERZODEN • Leden van paardensportvereniging Gelderse Boys deden dit weekend mee aan een springwedstrijd in Vught.