Trefwoord: gelderse boys

Sophie Wintjes reservekampioen NRPS

REGIO • Sophie Wintjes van paardensportvereniging Gelderse Boys is met Ultimate Hero reservekampioen NRPS geworden in Ermelo, cat. D klasse L1. Ze behaalde de tweede en de eerste prijs met 197 en 201 punten.

Henrie Verlouw met Vlinder werd vijfde en zesde. In Velddriel behaalde Michelle Verlouw met Richter’s Prince een tweede prijs met 187 punten.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Eerste prijzen voor Sabrina en Michelle Verlouw

AMMERZODEN • Sabrina en Michelle Verlouw van paardensport vereniging Gelderse Boys behaalden dit weekend een mooi resultaat bij een wedstrijd in Velddriel.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Gelderse Boys in actie

AMMERZODEN • Ruiters van de Gelderse Boys behaalden mooie resultaten op diverse wedstrijden. Hendrie Verlouw speelde een thuiswedstrijd en haalde twee keer een eerste prijs met Vlinder (cat. D kl. L1 206 en 200 punten). Ook Johanna Luyks haalde in Ammerzoden twee eerste prijzen, met Dione cat. D kl. B (204 en 206 punten).

Extra's
Bijwerken: 
Update
Regionale ruiters laten van zich horen

AMMERZODEN • Ruiters van paardenportvereniging Gelderse Boys hebben weer mooie resultaten neergezet. Ook Denise van Alphen van Paardensportvereniging Bommelerwaard maakte indruk.

Bij het springen in Helvoirt haalde Jill Bogers (Gelderse Boys) een tweede prijs met Tiësto (cat. B kl. L). Ook Sarah Bogers werd tweede met Tiësto (cat. B kl. B).

Extra's
Bijwerken: 
Update
Sanne Vos wint drie rubrieken

REGIO • Sanne Vos van Gelderse Boys won dit weekend drie rubrieken voor jonge paarden in Ammerzoden. Fantastic (5-jarig), Edison (6-jarig) en Don Juan (6-jarig) vielen in de prijzen. Edison werd dagkampioen.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Zonnige dressuur- en springwedstrijden

REGIO • Dit weekend kwamen weer diverse amazones en ruiters in actie. Vooral Gelderse Boys grossierde in prijzen.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Viertal Gelderse Boys naar Indoor Brabant

AMMERZODEN/GAMEREN • Het viertal dat voor Gelderse Boys uitkomt in de klasse M heeft een ‘superresultaat’ geboekt. Fiona, Bettina, Lizzy en Judith haalden onder leiding van Esther de vierde prijs met 67.16 procent tijdens de voorselectie voor Indoor Brabant.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Gelderse Boys Michelle Kras eerste en tweede

AMMERZODEN • Michelle Kras van Gelderse Boys werd dit weekend in Kerkwijk met Miss Alinda eerste en tweede in de cat. C klasse B (195 en 181 punten).

Extra's
Bijwerken: 
Update
Jari v.d. Biggelaar springkampioen

AMMERZODEN • De springruiter van paardensportvereniging Gelderse Boys bij de paarden, Jari v.d. Biggelaar, is dit weekend kringkampioen geworden. In de klasse L had hij met Cassius Clay het beste resultaat. Hij heeft zich daarmee geplaatst voor de regiokampioenschappen Brabant. Met Cialotti werd hij reservekampioen in de klasse M.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Ruiters verzamelen prijzen en punten

REGIO • Jeroen van Eck startte zaterdag met zijn paard Amazing in Maren Kessel in de klasse Z1. Hij werd daar  één keer eerste met 208 punten en één keer tweede met 214 punten. Zo haalde de ruiter van paardensportvereniging Bommelerwaard in Gameren twee winstpunten binnen.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Goede resultaten springruiters Gelderse Boys

VELDDRIEL • Tijdens de springwedstrijd voor selectie in Velddriel is goed gereden door de ruiters van paardensportvereniging Gelderse Boys uit Ammerzoden.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Denise van Alphen scoort goed op Equisportcup

REGIO • Denise van Alphen startte zaterdag voor de eerste keer de paarden van hengstenhouderij Van Uytert in de equicup voor drie- en vierjarigen, en niet zonder succes. Leden van Gelderse Boys streden op diverse plaatsen voor prijzen.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Twee keer eerste prijs voor Jill Bogers

REGIO • Ruiters uit de regio hebben dit weekend weer diverse wedstrijden verreden. Jill Bogers van Gelderse Boys was twee keer succesvol.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Lisa Vaskovich Nederlands kampioen met Pablo

AMMERZODEN • Lisa Vaskovich, lid van Gelderse Boys, is zaterdag Nederlands kampioen geworden in de zwaarste klasse van het KNHS-kampioenschap Eventing voor ponyruiters.

Extra's
Bijwerken: 
Update
Dressuurruiters in actie

REGIO • Amazones van Gelderse Boys en Paardensportvereniging Bommelerwaard waren dit weekend op diverse plaatsen succesvol.

Extra's
Bijwerken: 
Update