06 Mei 2012 | 13.20

Pech voor fietscrossers Ammersoyen

Wino van Rijswijk (nr 714) reed een sterke wedstrijd, maar had pech in de finale.

AMMERZODEN/TIEL • Bij het Gelders Kampioenschap BMX in Tiel hebben rijders van FCC Ammersoyen geen medailles gehaald. Valpartijen waren hun deel.

FCC Ammersoyen verscheen zaterdag met veertien rijders aan de start. De helft wist een plaats in de halve finales te bemachtigen.

Niels Hobo eindigde uiteindelijk als vierde. Wino van Rijswijk werd vijfde; hij reed de hele wedstrijd zeer sterk maar gleed uiteindelijk weg op het natte parcours. Anja Jacobs haalde een zesde plaats en Niek Meijering werd zevende. Niek had alle mogelijkheden om een derde plaats in de finale te behalen, maar zijn voorligger kwam ten val, waarin hij werd meegenomen.

Zaterdag 19 mei komen de rijders in actie op hun thuisbasis, fietscrossbaan Hoge Weiden in Ammerzoden. Vanaf 11:00 uur wordt dan het Brabants Kampioenschap afgewerkt.

UITagenda

Lezeractie(s)

Verwen je moeder met een metamorfose van Van der Wal Hair & More!
Zondag 11 mei is het weer Moederdag. Jouw moeder heeft vast al heel vaak mooie cadeaus van je gekregen, maar waarschijnlijk nog nooit een nieuwe look...
lees verder
Win kaartjes voor het AFAS sprookjesconcert in Gorinchem
Prinsen en Prinsessen Tijdens het pinksterweekend van 2014 zijn alle kinderen van Nederland voor drie dagen echte prinsen en prinsessen, want dan is...
lees verder