14 Mei 2012 | 22.00

Braderie in Haaften

HAAFTEN • De bewoners en ondernemers van de Rijthoek in Haaften houden op donderdag 17 mei na het succes van vorig jaar opnieuw een jaarmarkt.

Op Hemelvaartdag demonstreren bedrijven hun producten en kunnen belangstellenden onder andere quadrijden, genieten van versgerookte paling en oude ambachten bewonderen.

De braderie in Haaften biedt donderdag opnieuw voor elk wat wils. De kinderen hebben de kans om hun gezicht voor één dag om te toveren in een schminkschilderij. Daarnaast zijn er grasveldjes waarop een rodeostier staat en waar gevoetbald kan worden. Voor de kinderen zijn er prijzen te winnen.

De ouderen kunnen meegenieten in de tent, waar eten en drinken verkrijgbaar is. Ook stroopwafelmakers, hondentrainers en sieradenmakers hebben een plekje op de braderie. Om 14:00 uur treedt liederenkoor Bekant Goed op. Coverband Catmendu sluit de dag af om 17:00 uur.

KiKa
De organisatie vraagt de bezoekers om een vrijwillige bijdrage van één euro voor stichting Kinderen Kanker Vrij (KiKa).

De braderie aan de Rijthoek in Haaften duurt van 10:00-16:00 uur.

www.rijthoek.nl

UITagenda

Lezeractie(s)

Verwen je moeder met een metamorfose van Van der Wal Hair & More!
Zondag 11 mei is het weer Moederdag. Jouw moeder heeft vast al heel vaak mooie cadeaus van je gekregen, maar waarschijnlijk nog nooit een nieuwe look...
lees verder
Win kaartjes voor het AFAS sprookjesconcert in Gorinchem
Prinsen en Prinsessen Tijdens het pinksterweekend van 2014 zijn alle kinderen van Nederland voor drie dagen echte prinsen en prinsessen, want dan is...
lees verder