• Afbeelding ter illustratie.
• Afbeelding ter illustratie. Foto: Archief

Trainer van Rico Verhoeven komt naar Sportcentrum Hank, dat dit jaar 25 jaar bestaat

Nieuws 380 keer gelezen

HANK • Sportcentrum Hank viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Om dit te vieren, organiseert Sportcentrum Hank een aantal activiteiten in de maand mei.

Sinds de oprichting in 1999 heeft Sportcentrum Hank zich onvermoeibaar ingezet om haar leden te ondersteunen bij het bereiken van hun gezondheids- en fitnessdoelen.

Dankbaar voor steun

“We zijn ontzettend dankbaar voor de steun van onze leden, medewerkers en de bredere gemeenschap gedurende de afgelopen 25 jaar”, aldus Silis en Hill de Kuijper, eigenaren van Sportcentrum Hank. 

“Ons jubileum is een moment om terug te kijken op onze reis tot nu toe en vooruit te kijken naar alles wat nog komen gaat. We kunnen niet wachten om onze passie voor gezondheid en fitness voort te zetten en nog vele jaren te dienen als een bron van inspiratie en motivatie voor iedereen die onze club bezoekt.”

Workshops, lezingen en uitdagingen

In de maand mei wordt het jubileum gevierd met verschillende activiteiten, waaronder workshops, lezingen van gastexperts en uitdagingen voor leden van alle leeftijden en fitnessniveaus.

Denk hierbij aan Wout Zijlstra, Kelvin de Ruiter, William Bonac, Sibil Peters (voormalig trainer van Roelly Winkelaar en meerdere professionele atleten) en Dennis Krauweel (trainer van Rico Verhoeven). Een optreden van Jan Biggel, De Dolce Vita’s en DJ Willem de Wijs zal ook deel uitmaken van de festiviteiten. De opening van de festiviteiten zal worden gedaan door wethouder Shah Sheikkariem.

Updates en aankondigingen

Voor meer informatie over de jubileumviering, bezoek de website van Sportcentrum Hank: www.sportcentrum-hank.nl. Volg hun sociale mediakanalen voor updates en aankondigingen over speciale jubileumaanbiedingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Drie auto's raakt beschadigd bij het ongeval.
Drie auto's lopen aanzienlijke schade op bij ongeluk op Zevenbanseweg in Nieuwendijk 112 14 uur geleden
Afbeelding
Marktkramen, glittertattoos, en terras bij Romboutstoren: dit is de Aelse Dag in mei Nieuws 14 uur geleden
• Ciel Vos draagt 'de voorzittershamer' over aan Peter Vos.
Peter Vos is nieuwe voorzitter Ondernemershuis Altena: 'We hebben elkaar nodig als bedrijven' Zakelijk 15 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden