• Wethouder Hans Tanis.
• Wethouder Hans Tanis. Foto: Gemeente Altena

Óók de A15 wordt aangepakt, met gevolgen voor Altena: ‘Van groot belang om je te laten informeren’

Nieuws 4.355 keer gelezen

ALTENA • Naast de A27 wordt de komende jaren ook de A15 aangepakt. “Ook dit heeft consequenties voor de inwoners, maar ook zeker voor de bedrijven binnen Altena”, vertelt wethouder Hans Tanis. Tijdens een webinar wordt er toelichting gegeven op de werkzaamheden.

Het gaat om de A15 tussen knooppunt Ridderkerk-Zuid en knooppunt Deil, in beide richtingen. Vanaf de zomer van 2024 wordt asfalt vervangen en worden er meerdere reparaties uitgevoerd.

De werkzaamheden moeten volgens de planning in november zijn afgerond. Zeker in de zomer zullen de werkzaamheden tot hinder leiden, onder meer met weekafsluitingen.

Webinar over werkzaamheden

Op dinsdag 9 april wordt er een webinar gehouden door Zuid-Holland Bereikbaar, aanvankelijk alleen voor bedrijven uit de Drechtsteden en de Alblasserwaard. Wethouder Hans Tanis heeft echter contact gehad met de organisatie en nu kunnen ook bedrijven uit de gemeente Altena zich inschrijven.

‘Van groot belang’

Er wordt een toelichting gegeven op de werkzaamheden voor de komende twee jaar en de verwachte impact daarvan, voor de werkzaamheden aan de A27, de A15 en de Heinenoordtunnel.

“Bereikbaarheid is ook een randvoorwaarde voor de economie van Altena. Ik hoor regelmatig van bedrijven die last hebben van files. Daarom is het van groot belang om je te laten informeren”, aldus Tanis.

Inschrijven voor de webinar kan via www.zuidhollandbereikbaar.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden