Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Tworby testdag op donderdag 16 mei bij Cor Verhoeven Technisch Centrum in Giessenburg

Zakelijk 755 keer gelezen

GIESSENBURG • In samenwerking met Cor Verhoeven Technisch Centrum wordt er op donderdag 16 mei van 10:00 tot 13:00 uur een Tworby testdag georganiseerd.

Bij het bedrijf aan de Dorpsstraat 74 in Giessenburg kan men onder professionele begeleiding een proefrit maken met de veilige elektrische driewielers. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun bestaande fiets om te laten bouwen tot een stabiele driewielfiets. Op deze manier kan men de fiets behouden waar men zo aan is gehecht. En tegelijkertijd toch veilig op pad en lekker zelfstandig in beweging blijven.

Bij Cor Verhoeven Technisch Centrum heeft men veel ervaring met aangepast fietsen, zij zijn dealer van de unieke Tworby ombouwmodule. Deze maakt het mogelijk om van vrijwel elke tweewieler een stabiele driewieler te maken. Dat maakt opstappen en fietsen veiliger.

Op afspraak kan men overigens altijd bij Cor Verhoeven Technisch Centrum terecht om de mogelijkheden te bespreken voor de ombouw van een elektrische fiets en een proefrit te maken op de demofiets.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden