27 April 2012 | 08.19

Nieuw winkelcentrum Lekkerland nog steeds in conceptfase

NIEUW-LEKKERLAND - Er wordt hard aan getrokken door de gemeente Nieuw-Lekkerland en projectontwikkelaar MKB Vastgoed, maar het nieuwe winkelcentrum op het Kleyburgplein staat er nog lang niet.

Reacties
1

Het Kontakt geeft je de mogelijkheid te reageren op nieuwsberichten, columns, mijn nieuwsberichten en op de poll. Je hoeft hiervoor geen account te hebben aangemaakt of te zijn ingelogd.

Om spam te voorkomen wordt gebruik gemaakt van Mollom lees hier hun algemene voorwaarden en privacybeleid.

Wel vragen we van je de spelregels te respecteren.

door: Fam Ryswyk (niet gecontroleerd) 4 jaren geleden
Wat schieten ik er mee op als bewoner van wijk middelweg met dat winkelcentrum. Had het nieuw winkelcentrum in hart van dorp gebouwd waar tegelhandel Boer zit of tuincentrum Westerlaken. Dan was iedereen blij geweest. Jammer dat winkelcentrum planetenplein bewust al naar de knopen werd geholpen. En hoe het er nu bij liger wat griebus zooitje. Ga dan wel naar Alblasserdam naar de Bas als we in ons eigen wijk niet meer welkom zijn om tewinkelen.

Reageren

Geef de karakters in die u in de afbeelding ziet. (verify using audio)
Neem de tekens uit het bovenstaande figuur over. Waneer de tekens niet duidelijk zijn, kunt u het formulier verzenden om een nieuw figuur weer te geven. De tekens zijn niet hoofdlettergevoelig.

UITagenda