Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Onthulling van Blue Splash bij feestelijke opening zwembad De Dompelaar in Groot-Ammers

Nieuws 1.250 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Zwembad De Dompelaar begon deze week het zwemseizoen met de naamgeving van de opgeknapte glijbaan. Deze heet voortaan de Blue Splash.

De populaire attractie is voorzien van een nieuwe coating. De onthulling van Blue Splash werd door Ruth en Fenna gedaan. Met een flinke ruk aan een doek onthulden zij het nieuwe glijbaanbord.

Eerste middag meer dan 300 bezoekers

Peter Kwakernaak, voorzitter van Zwembad De Dompelaar, is er blij mee: “Een betere start van het seizoen hadden we ons niet kunnen voorstellen. Blue Splash heeft niet alleen een nieuwe naam, maar geeft ook weer energie voor het nieuwe seizoen dat we met vertrouwen tegemoet zien. De eerste middag van het zwemseizoen waren er al meer dan 300 bezoekers. “

Open dag op 11 mei

Om de feestelijke start te vieren, kondigt Zwembad De Dompelaar een open dag aan op zaterdag 11 mei. Met gratis toegang voor iedereen en een scala aan activiteiten, waaronder proefduiken. 

Ook kan men tot die dag profiteren van een voorverkooptarief voor abonnementen.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden