• De opening van de hindernisbaan.
• De opening van de hindernisbaan. Foto: Aangeleverd

Martin van Waardenberg opent hindernisbaan bij vv Papendrecht

Nieuws 1.423 keer gelezen

PAPENDRECHT • Bij vv Papendrecht heeft Martin van Waardenberg afgelopen zaterdag de hindernisbaan geopend.

Vorig jaar werd bij de voetbalvereniging op het Slobbengors het idee geopperd om het trainingsaanbod uit te breiden met een hindernisbaan. De initiatiefnemers gingen vervolgens aan de slag om de plannen uit te werken. Dankzij de inspanningen van vele vrijwilligers en met ondersteuning van de nodige trouwe sponsors werd telkens een nieuw onderdeel gebouwd, totdat de hindernisbaan voltooid was.

Drijvende krachten

Zaterdag vond de feestelijke opening plaats. Deze werd verzorgd door de Rotterdamse cabaretier, schrijver en acteur Martin van Waardenberg, die inmiddels al vier jaar in Papendrecht woont. Hij startte het officiële gebeuren met een interview met sportschooleigenaar Jerry Jansen, die samen met VV Papendrechters Danielle Matena en Ton Rutteman de drijvende kracht was achter de bouw van de hindernisbaan, gesitueerd achter het hoofdveld.

Ook voorzitter Hans Jonker werd in het gesprek betrokken. Daarna werd de baan ingewijd door twee teams, bestaande uit fanatieke jeugdleden van VV Papendrecht. Na een gezamenlijk aftelmoment gingen de ploegen het gevecht aan met de hindernissen. Het wedstrijdcommentaar werd verzorgd door Martin van Waardenberg. Na een close finish werd het glas geheven door alle aanwezigen en kon genoten worden van heerlijke smoothies en cupcakes, met dank aan LOES Papendrecht.

De hindernisbaan wordt in samenwerking met Bewust-Fit beheerd, die trainingen zal verzorgen voor leden van de club, maar ook voor anderen. Men kan er onder meer terecht om lekker te sporten, voor teambuildingevents en voor fitnessactiviteiten.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden