Afbeelding
Foto: 123rf.com

Huur jij een woning of wil je een woning huren? Dan is dit huurdersevent iets voor jou

Nieuws 510 keer gelezen

LEXMOND • Huurders Belang Zederik (HBZ) en Fien Wonen bundelen op 16 mei 2024 hun krachten en organiseren het Huurdersevent 2024. Het huurdersevent, gehouden in Huis het Bosch te Lexmond, belooft een boeiende avond te worden met nuttige informatie voor huurders.

HBZ opent de avond met een kort maar krachtig verenigingsdeel. Hierna is er een interactieve beursvloer waar onder andere Fien Wonen tal van informatiepunten zal aanbieden. Huurders kunnen informatie krijgen over diverse onderwerpen, zoals: huurbeleid, nieuwbouwprojecten, onderhoud aan woningen, reparatieverzoeken, voorrang bij doorstroming naar een andere woning en verduurzaming.

Lopende bouwprojecten

Bovendien zullen vertegenwoordigers van de gemeente Vijfheerenlanden aanwezig zijn om informatie te verstrekken over lopende bouwprojecten. De energiecoaches van Vijfheerenlanden zullen ook beschikbaar zijn om huurders te informeren over mogelijkheden tot energiebesparing. Daarnaast zal de Woonbond aanwezig zijn om huurders te adviseren over huurderszaken en energiebesparing.

Tijdens het event zal er een eetkraam aanwezig zijn met lekkere hapjes om de avond compleet te maken.

Het huurdersevent vindt plaats op 16 mei 2024, de deuren van Huis het Bosch in Lexmond zijn geopend vanaf 19.00 uur. Huurders in Vijfheerenlanden van Fien Wonen worden van harte uitgenodigd om deel te nemen. Registratie voor het evenement is mogelijk via www.huurdersbelang.info/event, waar huurders ook alvast hun eerste vragen kunnen stellen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden