• De overhandiging van de oranje Fiat 500 aan Stan Rijksen.
• De overhandiging van de oranje Fiat 500 aan Stan Rijksen. Foto: eigen foto

Mulders Autogroep geeft shorttracktalent Stan Rijksen vrijheid

Nieuws 841 keer gelezen

TIEL/IJZENDOORN • Mulders Autogroep heeft zich onlangs gecommitteerd als trotse supporter van shorttracktalent Stan Rijksen uit IJzendoorn. Met de overhandiging van een oranje Fiat 500, stelt Mulders Autogroep Stan in staat zijn trainingen bij Thialf in Heerenveen te intensiveren. Een belangrijke stap in zijn route richting de Olympische Spelen.

Stan Rijksen verhuist binnenkort naar de nieuwe topsportcampus Cunabula, om zijn trainingsregime verder te professionaliseren. “Deze auto biedt mij de vrijheid en flexibiliteit die ik nodig heb om mijn sport op het hoogste niveau uit te oefenen”, zegt de enthousiaste Stan. 

Een stuk efficiënter
“Ik reis veel, zowel in binnen- en buitenland, ook moet ik vaak veel spullen meenemen. Deze Fiat 500 maakt mijn leven een stuk efficiënter.”

Trots op rol
Wouter-Jan Mulders, directeur van Mulders Autogroep, voegt toe: “Wij geloven sterk in het ondersteunen van jong talent. Stans ambitie en toewijding aan de sport sluiten perfect aan bij onze waarden. We zijn trots dat we een rol kunnen spelen in zijn reis naar de Olympische Spelen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden