Afbeelding

Carillon Schoonhoven: bevrijdingsliedjes en Dodenherdenking

Nieuws 467 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Omdat 5 mei dit jaar op een zondag valt, staan bij het Carillon in Schoonhoven op zaterdag 4 mei bevrijdingsliedjes centraal tijdens de livestream tussen 10.00 en 11.00 uur. 

Verzoekjes voor deze uitzending zijn eventueel nog welkom. Deze kunnen worden gemaild naar: boudewijnzwart@gmail.com o.v.v. verzoekje Schoonhoven.

Dodenherdenking Schoonhoven

Ook dit jaar zal Gideon Bodden zijn medewerking verlenen aan de Dodenherdenking. De beiaardier heeft speciaal hiervoor weer een selectie bijpassende nummers gemaakt.

Belangstellenden kunnen vanaf 18.45 uur via Facebook de livebeelden vanuit de beiaardruimte en beelden van het stadscentrum van Schoonhoven (mits het weer het toelaat) bekijken en beluisteren.

Daarna, om 19.50 uur, speelt op de algemene begraafplaats een combo van muziekvereniging Tavenu en Brassband Schoonhoven koraalmuziek. Aansluitend wordt om 19.59 uur The Last Post ten gehore gebracht.

Na de twee minuten stilte volgt het Wilhelmus, de kranslegging, koraalmuziek en een toespraak door burgemeester Beenakker met afsluitend een defilé langs de graven. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden