Afbeelding
Foto: Geurt Mouthaan

Klankbordgroep Bleskensgraaf nodigt dorpsgenoten uit voor bezoek aan vestingstad Nieuwpoort

Nieuws 975 keer gelezen

BLESKENSGRAAF • Klankbordgroep Bleskensgraaf nodigt dorpsbewoners uit om zaterdag 25 mei mee te gaan op bezoek in de historische vestingstad Nieuwpoort.

Er is een ochtend- een middagprogramma, die beide 2,5 tot 3 uur duren. Het ochtendprogramma begint om 9.30 uur en het middagprogramma om 13.00 uur. 

Op de planning staat een ontvangst met koffie en wat lekkers in stadsboerderij VredeBest, bezoeken aan museum Stadhuis Nieuwpoort en de hervormde kerk (een vertelt wetenswaardigheden over de kerk en het orgel) en een stadsrondwandeling door Nieuwpoort onder leiding van Gidsengilde Corvus.

Kennismaken met de eigen gemeente

Het programma is speciaal opgezet voor de inwoners van Molenlanden, met als doel het bewerkstelligen van verbinding tussen de kernen en het kennismaken met de eigen gemeente. Aanmelden: klankbordgroepbleskensgraaf.nl

Vervoer kan op eigen gelegenheid om de bus. De opstapplaats is het parkeerterrein achter dorpshuis De Spil. Deelname is gratis.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden